Wat is Meet the Youngsters?

Welkom bij Meet the Youngsters hét online carrière platform voor young professionals, studenten en alumni. Het carrière platform wat je de mogelijkheid biedt om in contact te komen met innovatieve en inspirerende werkgevers binnen Limburg.

Het aanbod aan uitdagende stageplekken, traineeships en startersbanen biedt jou als jong talent gigantische mogelijkheden. Kortom: zou je graag je carrière willen starten en willen weten waar je kansen liggen? Meld je dan nu aan, creëer je persoonlijke profiel en ga aan de slag!

Hoe werkt Meet the Youngsters?

 1. Je maakt eerst een persoonlijk profiel aan op het platform. Dit doe je door te klikken op ‘start hier’ op de homepage.
 2. Vul je profiel zo goed mogelijk in (denk bijvoorbeeld aan welke opleidingen je gevolgd hebt, opgedane werkervaring en vakgebieden waar je interesse in hebt).
 3. Via dit profiel word je gematched met bedrijven die aansluiten bij jouw beroepsinteresses en studie. Dus hoe completer je profiel, hoe beter de matches zullen zijn!
 4. Als je interesse hebt om in contact te komen met een werkgever stuur je een netwerkverzoek. Andersom kan een bedrijf ook interesse in jou tonen.
 5. Mocht de interesse wederzijds zijn, dan kom je in elkaars netwerk.
 6. Vanuit deze positie kun je contact met elkaar opnemen en je carrière uitstippelen bij een van de Limburgse topwerkgevers.

Hoe zijn wij onststaan?

Meet the Youngsters is ontstaan vanuit het project Limburg Magnet. Limburg Magnet is in 2014 geïnitieerd door de Limburgse Werkgevers Vereniging en wordt inmiddels breed ondersteund door vertegenwoordigers vanuit de Triple Helix (onderwijs, bedrijfsleven, overheid). Dankzij de steun van MKB-Limburg, Keyport 2020, Limburg Economic Development en de LLTB kan dit project mogelijk gemaakt worden. Sinds eind 2017 gaan Limburg Magnet en het platform Brainport2020Career verder onder de naam Meet the Youngsters.

Soapbox

Het Meet the Youngsters carrière-platform is volledig ontwikkeld door Soapbox. Soapbox is een marketingbureau dat als doel heeft jongeren te helpen succesvoller in het leven te staan.

Contact

Wil je meer weten over Meet the Youngsters en de mogelijkheden van het platform? Neem dan direct contact met ons op:

 • Email: info@meettheyoungsters.nl
 • Telefoon: +31 43 7600300
 • Adres:
  Soapbox B.V.
  a.v. Meet the Youngsters
  Boschstraat 21
  6211 AS Maastricht

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht