About Obvion

Onze adviseurs

Obvion werkt uitsluitend samen met onafhankelijke adviseurs. Alleen adviseurs die voldoen aan onze kwaliteitscontrole kunnen Obvion hypotheken verstrekken. Onze adviseurs vinden het belangrijk om de klant het beste aanbod te kunnen doen. Een aanbod dat volledig is afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de klant. Hiervoor vergelijken onze adviseurs ons ook met andere aanbieders. Adviseurs ontvangen van Obvion geen vergoeding voor het afsluiten van een hypotheek. Onze klanten betalen hun adviseur zelf rechtstreeks voor financieel advies en bemiddeling.

What makes us so unique?

Obvion vindt dat iedereen recht heeft op een eigen, persoonlijke woonplek. Daarom willen wij wonen bereikbaar maken en houden. Nu en in de toekomst.

Om dat te bereiken, bieden wij verantwoorde financierings(oplossingen) voor de woonbehoeften van onze klanten. Met aandacht voor morgen. Dat doen we samen met onze onafhankelijk adviseurs. En met meer dan 500 collega’s die vol passie mee werken aan onze missie. Zo helpen we onze klanten om hun woondromen te realiseren.

Obvion is van huis uit betrokken, bevlogen en verantwoord. Inmiddels is Obvion uitgegroeid tot een vooraanstaand speler en behoren we tot de top van geldverstrekkers. 

Obvion Hypotheken is in 2002 opgericht. Sinds 2012 is Obvion Hypotheken 100% dochter van de Rabobank. Ons kantoor staat in Heerlen.

Onze hypotheken

Obvion staat voor verantwoorde hypotheken. Wij hebben heldere productvoorwaarden, zonder kleine lettertjes. Wij bieden zekerheid, kwaliteit en uitstekende productvoorwaarden. Ook hebben wij standaard een aantal extra services zodat onze klanten onbezorgd kunnen wonen. 

Career possibilities

Bij Obvion zoeken we collega’s die vol passie mee willen werken aan onze missie. Om wonen bereikbaar te maken en te houden voor iedereen. Nu en in de toekomst.

Wij geven onze collega’s de ruimte om te ondernemen en te groeien. Samen doen we er alles aan om onze klanten onbezorgd te laten wonen. De inzet en het talent van onze collega’s maken het mogelijk. En dat belonen we graag. Want wij streven naar de beste woonplek voor onze klanten, en een beste werkplek voor jou. .

Interesse? Stuur ons dan een netwerkverzoek voor een stage of startersfunctie! 

Kijk op www.werkenbijobvion.nl voor onze nieuwste vacatures.

Pictures


Videos

Jobs

No results
Loading

{{item.title}}

{{item.place}}
{{item.company_name}}

  Updates

  No results
  Loading

  {{item.title}}

   Events

   No results
   Loading

   {{item.title}}

    Contact

    Telephone 088 1470 8444
    Website https://www.obvion.nl/Werken-bij-Obvion
    Address Burgemeester De Hesselleplein 31
    City Heerlen
    Postal Code 6411 CH
    Country Netherlands

    Recruiters

    No results
    Loading

    {{item.first_name}} {{item.last_name}}