Over CAROZ

The Surprising Supply Chain Facilitator

Groei door slimme logistiek

Nieuwe impulsen zijn van belang voor ieder bedrijf. Zeker wanneer dit leidt tot betere prestaties. Denk bijvoorbeeld aan innovatie in logistieke netwerken om de concurrentiekracht te vergroten. Een gestroomlijnde keten werkt in het voordeel van alle betrokkenen. Steeds weer gaat het om de beste oplossing voor iedere situatie. Slimme logistiek als continue aandrijver voor groei. CAROZ begrijpt dit als geen ander! 

Grensverleggende ambities 

CAROZ heeft de absolute drive om topprestaties te leveren! Met minder logistieke bewegingen meer effect sorteren zodat iedereen wint: klant, economie en milieu. Een belofte die we iedere keer opnieuw waarmaken. Een hoge en ook haalbare ambitie door de kwaliteit van onze methodes. Wij zijn denkers die doen. 

Op volledig transparante wijze ontwikkelen we toekomstbestendige logistieke netwerken en voorzien we ook in de (dagelijkse) aansturing hiervan. Samen met onze klanten verbeteren we continu de logistieke processen. Met als resultaat structurele kostenbesparingen, serviceverbeteringen en duurzame oplossingen. Onze kennis en ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het succes van de totale organisatie.

Met een goed team durf je risico’s te nemen

Achter al onze innovatieve oplossingen staat een flexibel en betrokken team. Een club van mensen die altijd denkt in intelligente en praktische verbeterslagen. Door de multidisciplinaire samenstelling zijn we in staat zwakke plekken snel te ontdekken en hier gedegen en haalbare concepten voor te ontwikkelen. Als sparring partner werken wij graag schouder aan schouder samen met onze opdrachtgevers. Wat betekent dat wij ook bereid zijn om mee te investeren in de concepten waar wij in geloven. Dit is wat wij noemen een surprising facilitator; Verrassend in de oplossingen, betrouwbaar op het resultaat!

Gecontroleerde groei is ons succes

Sinds haar oorsprong in 1999 heeft CAROZ een ware evolutie doorgemaakt. De jarenlange ervaring in het aansturen van logistieke stromen vormt een goede praktische basis. Door de groei van ons bedrijf hebben we experts in weg-, barge-, spoor-, zee-, en luchttransport aangetrokken. Gecombineerd met jonge academici uit verschillende disciplines zet CAROZ een unieke combinatie op de markt. Daarmee zijn we in korte tijd uitgegroeid tot één van de trendsetters in de sector. Samen met onze klanten bepalen we de nieuwe standaard in de logistiek. 

Carrièremogelijkheden

Door het creëren van een winnende cultuur en brede ontwikkelingsmogelijkheden halen we het beste uit onze medewerkers. Onderling is er in het team is veel betrokkenheid en resultaatgerichtheid waarbij de klant altijd op nummer één staat.

We zijn een groeiende organisatie en daarom altijd op zoek naar toptalent. Op verschillende vakgebieden bieden wij mogelijkheden, van Planner tot Analist. Wil jij ons team komen versterken en een bijdrage leveren aan de unieke ambitie van CAROZ? Ben jij gedreven, vernieuwend en resultaatgericht? Sta je open voor ontwikkeling en ga jij altijd tot het uiterste om het beste te leveren? Dan zijn wij naar jou op zoek. 

Reageer op een van onze openstaande vacatures of stuur je CV in en dan nemen wij contact op zodra er een nieuwe vacature actueel wordt.

Matthijs Hanssen - HRM

m.hanssen@caroz.com

Foto's

Jobs

Geen resultaten
Laden

{{item.title}}

{{item.place}}
{{item.company_name}}

  Updates

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Evenementen

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Contact

    Telefoon 077 323 26 60
    Website http://www.caroz.com/
    Adres Noorderpoort 9c
    Plaats Venlo
    Postcode 5916 PJ
    Land Nederland

    Recruiters

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.first_name}} {{item.last_name}}